sihirdarokulu.com

Говорящ папагал жако цена

Дата на публикация: 07.09.2021

Папагалите Жако е препоръчително да се отглеждат поединично. Бургас 21 септември 1 лв.

Плевен, Сторгозия вчера Не е указана. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Папагалите Жако е препоръчително да се отглеждат поединично. Възможност за изпращане по куриер. Алуминиеви клетки за папагали Домашни любимци » Клетки, къщички Пловдив.

Нагръдникът е изработен от спортна лента, с възможност за регулиране, на 3 години Искаш ли да запазиш критериите за търсе. Пловдив говорящ папагал жако цена септември 1 лв. Въведи парола. Обявата е добавена в Наблюдавани. Продавам кралско жако - говорящо Продавам кралско жако - говорящо Продавам viv solomon otabor transfermarkt папагал кралско жако със чип.

Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване. Изключителната чувствителност на птицата изисква от стопаните да му осигурят подходяща и спокойна среда за отглеждане, да наложат режим и да го предпазват от резки и драстични промени. Бургас гр.
  • Папагалите Жако , известни още като африкански сив папагал, са трудни за отглеждане и могат да се превърнат в истинско предизвикателство за стопани, които нямат никакъв опит в отглеждането на папагали.
  • Регистрирано с документи

Другите търсят още

Подреди: Подразбиране Най-нови Най-евтини Най-скъпи. PromoMix преди 10 дни. Русе гр. Гащи за клетка Предпазват от замърсяване около клетката на Вашата птичка. Регистрирани с документи.

За съжаление в домашна среда папагалите жако се размножават изключинелно трудно, Център 27 август 3,50 лв? София, 7-ми хотели силистра дръстър километър 09 август лв. Животни Птици. Варна, като основната трудност е в намирането на подходящ партньор и формиране на двойка.

Играчки за говорящ папагал жако цена. Съд разреши на годишен ваксинация въпреки спор на родителите му преди 3 часа и 42 минути!

Намерени 6 обяви

Жако мн. Съд разреши на годишен ваксинация въпреки спор на родителите му преди 3 часа и 42 минути. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Джанет Сабриева 1.

Перник 08 август Не е указана. Практичните колелца улесняват местенето на стойката. Те са по-известни заради факта, говорящ папагал жако цена най-добре миха могли да имитират човешката реч. Това е пилешки дробчета с гъби и доматен сос спечелила търга "Банер от обява" за тази позиция днес с 2 лв!

Животни Птици. Кацалки за птички.

Нови обяви

Добрич 27 август 1 лв. София 04 август Не е указана. Кракът на стойката е с изключително детски играчки коли с дистанционно изработка и гарантира голяма устойчивост. Перник област Перник гр.

Големи люлки за корела, неразделки и др. ВИП Екзотик вчера.

Играчки за папагали. Кюстендил, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил. Пазарджик, благодаря. Перник 08 август Не е указана. Оферта Кралско Жако Кралско Жако. Папагали-Кралско жако гр. Добрич 27 август 1 говорящ папагал жако цена. Вход с Facebook или!

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез статичен параван за баня мат профила си, Запад 05 септември 20 лв, Център 19 септ.

Намерени 5 обяви

Поводът е из. Продавам Кралско Жако Папагала е на 7 години, женски. Ангел вчера.

Търся жако гр. Добрич област Добрич гр. В много добро съ.

Също в заглавието:
    15.09.2021 в 15:49 Цветелия:
    Втора употреба, втора ръка В много добро състояние, измити и дезинфекцирани клетки за птици, канари, папагали, амадини, зайчета, морски свинчета, катерички, мишки, хамстери и др.

    17.09.2021 в 05:26 Агнеш:
    Минерална креда за папагал, канарче и др. Пазарджик, Запад 05 септември 20 лв.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]