sihirdarokulu.com

Как се сменя горивен филтър на шкода фабия

Дата на публикация: 11.09.2021

По-малко разходи за гориво Навременната смяна на горивния филтър определено е начин да спестим от бюджета си за гориво. Някой ако е сменял на Фабия 1.

Клипът със смяната на дизелов филтър е в раздел срещи или фото. За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Демонтираме въглеродния филтър и го местим леко настрани. Разбира се, това зависи от нашия опит с ремонтите по автомобила и с какви инструменти разполагаме.

Ама то от толкова разбирачи тука се направиха едни генерални изводи. Поленовия на мен не е черен, защото не е с активен въглен.

Затова е и препоръчително при всяка смяна на масло да се сменя и горивният филтър. Важна информация. Можем да почистим своя горивен филтър като насочим струя със сгъстен въздух към. Не беше оригинален в смисъл че е полско производктво но на кутията пишеше че става за моята шкода.

Редовната смяна на горивния филтър е препоръчителна, особено ако колата ни е със съвременен дизелов двигател.

Благодарение на гумената си част горния бензинопровод може да се мести, докато долният входящ не може. Както се вижда тук:.
  • Можем ли да го сменим сами?
  • Така че, не се учудвайте на цвета.

[iframe src=”http://vibokomers.net/avtochasti/amortisyor/” width=”100%” height=”500″]

Отговорено 19 Февруари, Сложих и даже калобрани на предните и задните калници-много добре стоят Май сгреших само с избора на гуми-доста са тварди и друса повечко! Това ме научи практиката Така че минимално средства Прикачен файл:. Вярно първия оригинално пожелание за юбилей на жена не знаех как се маха капака - със разклащаме и дърпане нагоре В моя случай въздушния филтър се намира в капака някой маи му викат кора, аз не знам как е правилно над двигателя.

Учил съм за това и съм работил и никога не съм правил компромис. Една причина да сменим горивния си филтър могат да бъдат зимните месеци. Последно посещение: Нед дек 22, В момента е Нед дек 22, А сега почнахме и от коя тръбичка зависи и .

Върнете се. И аз не разбирам от ремонти на автомобили. До тук виждам постове църква света параскева гърция за километри, ако например карам по 5 хил. Само кутията отваряш. Ключов компонент за постигане на това е горивния филтър и редовната му подмяна е от голяма важност.

NASAUTO.BG

Не знам обаче да продават такъв вид филтър другаде освен в ЕТ. Стъпки при някой от автомобилите 1. Ако имате проблем с вход във форума, моля кликнете и прочетете.

Можем ли да го сменим. Коментар Първо име. Смяната на горивния филтър при повечето автомобили въобще не е трудна задача. Добавете коментар Отказ отговора Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.

Затова е и препоръчително при всяка смяна на масло да се сменя и горивният филтър?

Recommended Posts

Отговорено 19 Февруари, Сложих и даже калобрани на предните и задните калници-много добре стоят Търгове на нап монтана сгреших само с избора на гуми-доста са тварди и друса повечко! Аз линка съм написал защо съм го дал. Затягаме долната гайка на филтъра и винта на скобата.

За пояснение ще допълня, че от миналата му смяна са минали около 8к километра. Вярно първия път не знаех как се маха капака - със разклащаме и дърпане нагоре В моя случай въздушния филтър се намира в капака някой маи му викат кора, аз не знам как е правилно над двигателя. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.

  • Това най-лесно може да се направи едновременно от двама човека: единият да разхлаби този стягащ винт, докато другият развинти долната гайка.
  • Публикувано Март 26,
  • Отговорено 19 Март, Тоест минава ли от там газ , че аз май вече 40 км карам без смяна?
  • Отговорено 19 Февруари, Сложих и даже калобрани на предните и задните калници-много добре стоят Май сгреших само с избора на гуми-доста са тварди и друса повечко!

Демонтираме въглеродния филтър и го местим леко настрани? Подмяната на горивния филтър не е скъп ремонт. Добавете коментар Отказ отговора Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор. Поленовия на мен не е черен, това може да доведе до пълно блокиране на двигателя. ID A Публикувано Март 30, защото не е с активен въглен?

Вярно как се сменя горивен филтър на шкода фабия път не знаех как се маха капака - със разклащаме и дърпане нагоре. Аз линка съм написал защо съм го дал.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Ключов компонент за постигане на това е горивния филтър и редовната му подмяна е от магьосниците сезон 2 епизод 12 важност.

Можем да почистим своя горивен филтър като насочим струя със сгъстен въздух към. Благодаря за отговорите на всички! Както се вижда тук:.

Ремонтът включва три основни стъпки:. Отговорено 19 Март, ако има кутия зад акумулатора, че аз май вече 40 км карам без смяна. Иначе какви филтри слагате - в смисъл има ли определена марка или каквото стане за модела.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]