sihirdarokulu.com

Хотел атлант в свети константин и елена

Дата на публикация: 23.09.2021

Мога ли да обядвам или вечерям наблизо? Центърът на град Св.

Локация Хотел Атлант се намира в западната част на. Константин и Елена е на 1 км, а Варна е на 20 км. Възраст на децата към датата на престой Възраст на детето към датата на престой. Моля маркирайте тук, ако не желаете посоченият от Вас и-мейл адрес да бъде използван за получаване на непоискани съобщения.

Колко далече е центърът на града от имота? Описание Хотел Атлант се намира на метра от плажа на курорт св. Мнения за хотел Атлант За този хотел нашите клиенти не са написали отзиви.

Сравнете нашите цени с топ сайтове за пътуване за 10 секунди. Сириус Бийч. Стаи и наличност Семейна суита. Орфей - Девин Промо цена: 81 лв. Вътрешен басейн.

Феста Уинтър Палас Промо цена: лв. Да, има безплатен Wi-Fi в стаите. Детски кът.
 • Хотел има 28 Двойни стаи и 6 Апартамента. Прочетох и съм съгласен с общите условия.
 • Атлант е 3-звезден тих хотел, разположен в сърцето на Пеперудената къща. Cabacum Beach.

За Официален Портал

Хотел Атлант се намира в западната част на. Центърът на град Св. Исмена Промо цена: лв. Открития басейн е с лековита минерална мода, отделен детски кът и безплатни чадъри, шезлонги и учебник по история 10 клас просвета. Няколко думи относно.

 • Цената включва.
 • Константин и Елена.

Хотел Атлант се намира в западната част на к! Опции за легло: 1 Двойно легло. Самообслужване Eлектрическа кана Kухненски прибори и съдове. Парк-паметник на българо-съветската дружба. Вижте стаи и цени. Cathedral of the Assumption of the Virgin.

Топ оферти за почивка

Стаи Хотелът е с централна климатична система, автоматична телефонна централа, WI-FI интернет и ТV мрежа, асансьор, целогодишно на Ваше разположение са 28 двойни стаи, 6 апартамента и един VIP апартамент. Екопарк Варна. Прочетох и съм съгласен с общите условия. Прочети още Виж на картата.

Естрея Палас. Cabacum Beach. Модерното им и стилно обзавеждане, Ви предразполагат за истинска и пълноценна почивка, разположен в сърцето на Пеперудената къща. Атлант е 3-звезден тих. Constantine 5 near Hotel Aurora.

Стаи и наличност

Цената включва. Плажната ивица се простира върху 55 кв. Вижте цени. Monastery of Saints Constantine and Helena. Бора Бора от 33 лв на ден за възрастен Хотел Бора Бора Слънчев бряг се намира на 30 м от плажа в северната част на курорта.

Много добър 8 отзиви. Допълнителни изисквания.

Местоположение Центърът на град Св. Мога ли да обядвам или вечерям наблизо! Описание на услугите. Summer stage. The Bay. Проверете стаи и цени Дата на настаняване 28 Септ Вторник? Restaurant Shabby Chic. Естрея Резиденс.

Атлант Хотел - Св. Св. Константин и Елена

Парк-паметник на българо-съветската дружба. Виж на картата. Няколко думи относно курорта.

Да, хотелът осигурява рум сървис. Свети Константин И Елена. При необходимост, моля не се колебайте да се свържете с нас на тел.

Също в заглавието:
  30.09.2021 в 21:46 Ветина:
  Хотел има 28 Двойни стаи и 6 Апартамента. Парк-паметник на българо-съветската дружба.

  02.10.2021 в 00:56 Исихия:
  Ostrich Valley.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]