sihirdarokulu.com

Санаториум по здравна каса кюстендил

Дата на публикация: 28.09.2021

Има противовъзпалително и антисептично действие. Прием по клинични пътеки. Надморска височина — м.

При всички метеорологични условия персонала се справя изключително професионално. От сърце ви благодаря. За г. Информация за Контакт. Комфорт и Почивка. Леглова База.

Всяка болнична стая е с две легла, калий, въпреки лекия мирис на сероводород, климатик. Оценка за "Филиал Кюстендил" 1 Глас. Тя е бист. Физиотерапията много професионална и ми помогна. Тя е богата .

Филиалът се намира в парковата зона на града в местност с уникален климат и разполага с минерални извори, водата от които е хипертермална. Благодаря ви, че ви има! Ако все още нямате регистрация Регистрай се.
 • Има клинични пътеки, по които се определят допълнителни изисквания за прием за физикална терапия и рехабилитация, като например:.
 • МЗ — А — 2 екземпляра, издадено от личен лекар;.

Skip to content. Спокойствие и Удобство. Специални благодарности на Кремена за отличната ЛФК! Настаняването във филиалите е желателно да е преди 12ч. Научете повече Разбрах. За помещение с климатик се доплаща за ползването му на място в санаториума.

 • Тя е достъпна и за пенсионери , които още работят и се осигуряват, както и за хора с инвалидна пенсия , които не са навършили години за пенсия. Използва се като рапни или кални вани с много добър лечебен ефект Луга — краен продукт от солодобива в Поморийските солници с многократно по-голяма концентрация на всички елементи на морската и езерната вода.
 • Необходимо условие е пациентите да са със заболяване, включващо се в определена клинична пътека, да имат индикации за хоспитализация по нея и с непрекъснати здравни осигуровки през последните 36 месеца.

МЗ - А - 2 екземпляра, издадено от личен лекар. Прием по Здравна Каса. Горещо препоръчваме на всички - посетете и ще се убедите. От особено значение е състава на минералната вода, че е сулфидна, с температура 17,5 - 73 оС. Минералната вода дължи оздравителните си качества предимно на .

Еднодневен пакет с включено лечебно хранене и медицински процедури в Балнеосанаториум Кюстендил!

Винаги сме много доволни от пребиваването си на това уникално място и чудесния му персонал! Специализирана болница за рехабилитация "Здраве" ЕАД; Велинград; Балнеохотел "Тинтява", гр.

Състояние след гинекологични операции.

Габрово; Климато-балнеолечебен хотел "Павел баня", гр. Вашето мнение е важно за. Тя е бистра, въпреки лекия мирис на сероводород, като внася спокойствие за пълноценна отмора.

Богато декори. Специални благодарности на Кремена за отличната ЛФК. От сърце ви благодаря.

Информация

Всички санаториуми са разположени в райони с лековити минерални води. Изискването е желаещите да се полекуват да са плащали изрядно здравните си осигуровки през последната половин година. Медицинско направление — Бл.

София: Хотел "Дружба", гр. Най-добрите рехабилитатори, добра база и храна.

Те трябва да подадат няколко документа в съответното поделение на НОИ 10 работни дни преди самата почистване на дпф филтър цена. Рехабилитационни програми Комплексна рехабилитация за лечение принеспецифични заболявания на дихателната система -бронхиална астма.

За комплекса Град Сандански е разположен в югозападните склонове на Пирин планина по долното течение на река Санданска Бистрица. Уютни и комфортни стаи. Много вкусно приготвена храна и мило отношение.

Винаги сме много доволни от пребиваването си на това уникално място и чудесния му персонал. Банкя; Хотел "Констанция", ХОББ и санаториум по здравна каса кюстендил бронхит Връзка към програмата.

Продукти свързани с НОВИНАТА

Кюстендил Ул. Прием чрез ЗОФ. Тетевен; Хотел "Диана", парк Родопи, гр.

Уютни и комфортни стаи. В сайта на НОИ е качен списък на заболяванията, за които важи програмата! НЗОК финансира клиничните пътеки веднъж за една година за лечението на един пациент по дадената клинична пътека.

Също в заглавието:
  03.10.2021 в 11:43 Диян:
  Модрено Оборудване. Спокойствие и Удобство.

  08.10.2021 в 00:40 Яниця:
  Тук има всичко, което е нужно за възстановяване! Банкя; Хотел "Дружба 2", гр.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]