sihirdarokulu.com

Електронен учебник за 1 клас download

Дата на публикация: 04.10.2021

Виж още. Профилирана подготовка.

Занков, Б. При избор на онлайн плащане цената на куриерската услуга се заплаща от Вас директно на куриера при доставката! Подновява се автоматично. Експресна доставка до адрес, офис или автомат. Моля свържете се с администратор!

Атлас по история и цивилизации за 6. Румяна ТанковаЦанко Лалев. Заснехме стотици видеоуроци с учител. Моля свържете се с администратор. Материалите в платформата са съобразени с учебните програми за всички учебници. Интерактивни електронни учебници Получаваш интерактивни електронни учебници от 1.

Двугодишен абонамент.

Допълнителна информация

Упражнения по математика за целодневно обучение и самоподготовка вкъщи за 2. SKU: Categories: 1. Включен таблет. Азбука на правилата. Моята България. Математика с Мат и Ема за 1.

  • Някои от продуктите не са налични. Информационни технологии за 6.
  • Учебно помагало за избираемите учебни часове Румяна Танкова.

Специална оферта. Получаваш веднага и започваш да учиш. Математика с Мат и Ема за 3. Мая ученичка. Читанка за 2. Околен свят за 2.

2. Учебна тетрадка

Тетрадка по български език за 6. Описание на продуктите: Електронно четимият учебник е електронно копие на печатния учебник и Не съдържа допълнителна информация и материали. Атлас по история и цивилизации за 6. Книга за учителя по химия и опазване на околната среда за

Помагало за избираемите учебни часове Пенка Димитрова. Възникна грешка при отказ на поръчката. Доневска, О. Математика с Мат и Ема за 3. И с тест за проверка на наученото.

1. Електронен учебник за учителя

Предоставените видеоуроци и тестове за подготовка ще бъдат от голяма полза за учениците и учителите. И аз, и синът ми, който е начален учител, ще се възползваме от прекрасната Ви идея за видеоуроците. Някои от продуктите не са налични.

Мая ученичка. Български език и литература за 4. Преразказ 7 клас 2021 към читанка за 1. Нови заглавия Купи.

  • Сборник по математика за 1.
  • Русков, М.
  • Помагало за избираемите учебни часове Владимира Ангелова.
  • Заснехме стотици видеоуроци с учител.

Лобутова, Ю. Изобразително изкуство за 6. Възникна грешка при потвърждаването на поръчката. За пореден път показвате качество електронен учебник за 1 клас download работата си. Образователна платформа с интерактивно съдържание!

Български език и литература за 2? Дженкова, К. Някои от продуктите не са налични. При избор на онлайн плащане цената на куриерската услуга отнесени от вихъра филм заплаща от Вас директно на куриера при доставката.

Какво е интерактивен електронен учебник.

Електронната книжарница на Издателска група „Просвета“

Получаваш за цели 24 месеца. Изобразително изкуство за 2. Ползваш всички ресурси на е-просвета свободно. Околен свят за 2.

Доневска, О. За пореден път показвате качество в работата си. Демо на съдържанието. Всички категории.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail [email protected]